Succesverhalen.

Succesverhalen

Ik realiseer me dat ik gelukkig ik ben omdat ik zulke leuke, enthousiaste, volhardende Powerslimmers in mijn praktijk heb.

Samen hebben we al geweldige resultaten bereikt die ik graag met jullie wil delen. Het is niet nodig om namen te noemen, ik wil jullie laten zien wat voor een effect Powerslim, Coaching en doorzettingsvermogen met elkaar doen.

Gezondheid

Sinds de start van The Better You als Powerslim center in augustus 2018, heb ik 80 mensen geholpen met hun overgewicht. Ieder heeft een ander verhaal maar sinds het aflopen jaar, zijn mijn Powerslimmers succesvol afgevallen (sommigen zelfs meer dan 20 kilo) door middel van een aangepast eetpatroon met Powerslim producten. Sommigen zijn zelfs van beginnende diabetes 2 naar gezonde insulinewaardes gegaan, hoge bloeddruk is gezakt en bloeddrukverlagende medicijnen zijn overbodig, cholesterol heeft normale waarden aangenomen en ook hier konden medicijnen afgebouwd worden.

Powerslim heeft geleid tot een betere gezondheid.

 

Actiever

Mensen zijn actiever en fitter geworden door meer te gaan sporten, hardlopen, wandelen, sportschool, 7 minute work-out apps.

Een vrouw doet zo ontzettend haar best, ze gaat 3 a 4 keer week naar de sportschool, pakt haar fiets in plaats van de auto, houdt zich precies aan het Powerslim dieet en valt 2 kilo per week af! Dit is een extreem voorbeeld, maar met wilskracht en doorzettingsvermogen is dit echt te bereiken.

Mijn oudste Powerslimmer is een man van 70, hij is 22 kg afgevallen en voelt zich fitter dan ooit, gebruikt geen medicijnen meer en eet veel gezonder. Hij is actief, doet bijna alles op de fiets en wandelt iedere dag.

Gemiddeld valt men een kilo per week af. Over het algemeen is bij iedereen in mijn praktijk de spiermassa toegenomen, gewicht en vetpercentage afgenomen. Het viscerale vetniveau is bij iedereen gedaald.

Ook mensen die toch graag hun wijntje in het weekend drinken, of een druk sociaal leven hebben met feestjes, meetings en etentjes, lukt het om gewicht en vetpercentage te verliezen.

 

Gewichtsbehoud

Ik word zo enthousiast van al deze gemotiveerde mensen. Degenen die hun doel bereikt hebben volgen nu het gewichtsbehoudprogramma, ze komen 1 x per maand bij mij, en samen bespreken we hoe het nu gaat, wij kijken naar de valkuilen, wat kun je doen om voldoende te blijven bewegen, hoe blijf je gezond eten, hoe lees je een etiket, lekkere recepten worden uitgewisseld, wat zijn gezonde tussendoortjes, hoe gaat t tijdens de vakantie of wanneer je uit eten gaat? Dit gewichtsbehoudprogramma is bij mij gratis, ik vind nazorg erg belangrijk, zeker zo belangrijk als het afvallen.

Het is zo goed te zien dat men op gewicht blijft, en enthousiast blijft. Iedereen voelt zich gezonder, fitter en actiever en zit overduidelijk beter in zijn vel. Een gezondere levensstijl vermindert het risico op hart- en vaatziekten. Powerslim helpt dit te bereiken.

Lees hier mijn eigen succesverhaal

Als coach vond ik dat ik zelf te zwaar was, ik ben in juli 2018 gestart en ik ben 13 kilo afgevallen. Ik ben een jaar later nog steeds op gewicht.

Alhoewel ik heel goed weet wat een gezonde levensstijl inhoud, vond ik het zelf ook lastig om niet te zwaar te worden. Ik ben 53, de overgang speelde een rol, ik merkte echt dat mijn stofwisseling trager werd, want ondanks dat ik echt niet meer ging eten, kwam ik toch langzaam steeds wat aan. Ik sliep slecht, raakte gestrest. Allemaal factoren die het er niet beter op maakten. Door PowerSlim ging ik me vrij snel fitter voelen, mijn opgeblazen gevoel ging weg, ik merkte dat mijn buik minder werd, ik sliep beter, kortom: het was echt een sneeuwbal effect. Door dit alles, werd ik zelfverzekerder ik viel zienderogen af, ik kon me makkelijker bewegen. Ik kon de hele wereld aan. Ik wil dit echt iedereen aanraden want het werkt! En ik ben dus nog steeds op gewicht. 

 

Annette -20 kilo in 4 maanden tijd

Na mijn zwangerschappen kreeg ik last van overgewicht. Bovendien kreeg ik last van een te traag werkende schildklier waardoor het extra lastig werd om weer terug op gewicht te komen. Ik wilde graag weer gezond en fit worden. Het kon zo niet langer.

Het moment dat de The Better You in Barendrecht met PowerSlim startte dacht ik: nu moet het gebeuren. Ik zag er heel erg tegen op. Ik houd erg van lekker eten, en een drankje op zijn tijd en dacht dat ik niets meer mocht. Het leek me heel lastig om met een druk leven, door werk en kinderen, me ook nog een bezig te moeten houden met een ander eetpatroon.

Hoe anders pakte dat uit. Ik voelde me al heel snel fitter, en ik hoefde nergens over te na te denken. Het is goed vol te houden door de grote variëteit aan producten, en het powerslim kookboek en de website helpen je met lekkere en makkelijke menu’s. Ik ben echt geen keukenprinses, maar met deze makkelijke recepten wordt koken steeds leuker. Helemaal omdat ik mijn doel iedere week dichterbij zag komen. Ik ben nu vier maanden bij The Better You bezig met PowerSlim en ik heb bijna mijn doel bereikt. -20 kilo in 4 maanden tijd, hoe geweldig is dat!Ik word door iedereen aangesproken dat ik er zo goed uitzie, en ik voel me natuurlijk ook veel fitter. Ik tennis wekelijks en dat gaat natuurlijk ook veel beter. En hoe leuk is het, dat ik weer echt leuke kleding kan dragen. Dat straal je dan ook uit. Ik kan het iedereen aanraden, met Mirjam Langelaar als coach is het fijn dat je iedere week je verhaal kan doen en feedback krijgt, maar ook om gemotiveerd te blijven. Er zijn natuurlijk best lastige momenten en verleidingen, maar Mirjam laat je inzien, dat je dat ook aan kan.

Hetty 
-13 kilo in 4 maanden tijd

Lees nu het verhaal van Hetty.
“Mijn hele leven ben ik al bezig met diëten. Ik viel altijd goed af, maar ik verviel na verloop van tijd toch weer in mijn oude gewoontes (emotie-eten), en kwam weer aan.
Daardoor had ik weinig zelfvertrouwen en wilde niet meer in de spiegel kijken of op de foto gaan.
In 2014 kreeg ik een gastric bypass operatie (maagverkleining) vanwege gezondheidsproblemen. Ik viel 28 kilo af, maar door diverse factoren bleef emotie eten een grote trigger.
Nadat ik weer 13 kilo was aangekomen en helemaal niet lekker in mijn vel zat, ging ik op zoek naar een oplossing en kwam uit bij de PowerSlim coach Mirjam van The Better You.
Ze gaf mij een goede uitleg en ik ging enthousiast naar huis met een starterspakket.
Ik ben vol overgave gestart en zag met elk weegmoment mijn gewicht zakken. Bij vragen of wanneer ik een dip had kon ik altijd bij Mirjamterecht. Ik kon dag en nacht appen.
Ik kreeg van haar ook 2 maanden sporten cadeau; ik ben dit gaan doen ondanks dat ik sporten verschrikkelijk vond.
Het was heerlijk en in combinatie met de PowerSlim producten boekte ik resultaat. Vooral de producten zorgden voor voldoende variatie.
Inmiddels heb ik mijn doel behaald en weeg ik weer hetzelfde als na mijn gastric bypass operatie.
Ik heb geleerd om lekker en gezond te koken en probeer dit nu met mijn coach en met behulp van t balans programma vast te houden
Hetty Lookers

 

Hieronder nog wat kanjers die zeer succesvol het PowerSlim programma bij The Better You hebben gevolgd. 

JA IK WIL OOK LEKKERDER IN MIJN VEL ZITTEN