Anne-Marie -8 kilo

08-06-2020

Anne-Marie -8 kilo

Ik ben altijd best slank geweest, en heb nog nooit eerder een dieet gevolgd. Voor mijn werk als zangeres moet ik goed in vorm blijven. Ik merkte de laatste twee jaar dat er toch wel wat kilo's zijn bijgekomen en dat zag ik ook aan mijn kleding. De vrolijke glitterjurkjes begonnen wat strak te zitten...

Omdat mijn man al een poosje het PowerSlim programma volgde, besloot ik ook eens langs te gaan. Ik was die "way of life" al een beetje gewend vanwege zijn weekschema's. En voor mij waren een paar kilo's al genoeg. Dus we gingen samen aan de slag. Het fijne aan PowerSlim vind ik het houvast wat je hebt. Je weet precies waar je aan toe bent, en wat en hoeveel je "mag" eten. Bovendien heb ik gedurende die paar weken geen moment honger gehad. Het idee dat je super gezond bezig bent is echt heerlijk, en ik vond het eigenlijk jammer dat ik op mijn streefgewicht kwam, jammer om te moeten stoppen. Ook best eng om te stoppen, omdat je die vastigheid niet meer hebt. 

Maar ik ben nu een paar weken verder en nog geen ons aangekomen. En als je gewoon nadenkt bij wat je eet, en goed kijkt naar het aantal koolhydraten in producten, dan kun je aardig op gewicht blijven. 

Ook was het erg gezellig elke week bij Mirjam langs te gaan. Ze is een super lieve en positieve coach en ze steunt je op alle mogelijke manieren. Voor mij was het een korte maar super positieve ervaring, en wat je ook een goed gevoel geeft is dat je altijd terug mag komen voor een weekje PowerSlim als je dat nodig hebt. Mijn man gaat nog vrolijk een aantal kilo's verder en ik kijk met mijn slanke lijf terug op een leuke PowerSlim tijd!

JA IK WIL OOK LEKKERDER IN MIJN VEL ZITTEN