The Better You praktijk

The Better You - Praktijk coaching

 

Tijd en aandacht

Juist in deze hectische wereld is het belangrijk om tijd en aandacht te schenken om jou het beste te kunnen begeleiden. Daarin maak ik het verschil. Jij verdient het om serieus genomen te worden, dat er naar jou geluisterd wordt en dat we samen serieus werken aan jouw gezonde leefstijl.

De client centraal

Daar hoort een meting bij op mijn geavanceerde weegschaal. We bekijken jouw vooruitgang. Bij de weging kijken we niet alleen naar je gewicht, maar juist ook naar andere waarden zoals je spiermassa, vetwaarden, vochtbalans en de balans van eiwitten en mineralen in je lichaam. Deze geven jouw lichaamssamenstelling duidelijk weer. Dit is belangrijk om je doelen te bereiken en je nog gezonder te voelen ook. Ik vertel je er graag meer over tijdens de vrijblijvende gratis intake

Met het consult is er tijd voor een evaluatie van de afgelopen week; waar ben je trots op? Wat zijn je eventuele verbeterpunten of knelpunten? Valkuilen? Samen zoeken we een oplossing. Heb jij de tijd, dan bespreken we recepten en/of een stellen we een weekmenu samen. Weet dat jij als client centraal staat. 

The Better You Barendrecht is gevestigd aan de Avenue Carnisse 266 en is makkelijk bereikbaar met auto, fiets of te voet, OV. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur, mijn studio is op de begane grond. 

 

vrijblijvende gratis (FaceTime) intake 

Samen kunnen wij het aan! Kom eens kijken of het klikt.

 

 

KLIK HIER
VRIJBLIJVENDE GRATIS (FaceTime) INTAKE