The Better You praktijk

The Better You - Praktijk coaching

 

Tijd en aandacht

Juist in deze hectische wereld is het belangrijk om tijd en aandacht te schenken om jou het beste te kunnen begeleiden. Daarin maak ik het verschil. 

De client centraal

We bekijken wekelijks jouw vooruitgang. De verhouding gewicht, spier-, vetmassa en vochtbalans is onze referentie. Mijn Inbody 120 geeft jouw lichaamssamenstelling duidelijk weer. Dit is belangrijk om je doelen te bereiken en je nog gezonder te voelen ook. Ik vertel je er graag meer over tijdens de vrijblijvende gratis intake

Met het consult is er tijd voor een evaluatie van de afgelopen week; waar ben je trots op? Wat zijn je eventuele verbeterpunten of knelpunten? Valkuilen? Samen zoeken we een oplossing. Heb jij de tijd, dan bespreken we recepten en/of een stellen we een weekmenu samen. Weet dat jij als client centraal staat. 

The Better You Barendrecht is gevestigd aan de Florijnstraat 16, te Ridderkerk in het pand van AW Accu B.V. en is makkelijk bereikbaar. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur, mijn studio is op de eerste etage.

The Better You Klaaswaal is gevestigd aan de Schenkeldijk 19 en is makkelijk bereikbaar met auto, fiets of te voet. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur bij het woonhuis, mijn studio bevindt zich links van het woonhuis op de begane grond.   

vrijblijvende gratis intake 

 

KLIK HIER
VRIJBLIJVENDE GRATIS (FaceTime) INTAKE