Annette -20 kilo in 4 maanden tijd

08-06-2020

Annette -20 kilo in 4 maanden tijd

Na mijn zwangerschappen kreeg ik last van overgewicht. Bovendien kreeg ik last van een te traag werkende schildklier waardoor het extra lastig werd om weer terug op gewicht te komen. Ik wilde graag weer gezond en fit worden. Het kon zo niet langer.

Het moment dat de The Better You in Barendrecht met PowerSlim startte dacht ik: nu moet het gebeuren. Ik zag er heel erg tegen op. Ik houd erg van lekker eten, en een drankje op zijn tijd en dacht dat ik niets meer mocht. Het leek me heel lastig om met een druk leven, door werk en kinderen, me ook nog een bezig te moeten houden met een ander eetpatroon.

Hoe anders pakte dat uit. Ik voelde me al heel snel fitter, en ik hoefde nergens over te na te denken. Het is goed vol te houden door de grote variëteit aan producten, en het powerslim kookboek en de website helpen je met lekkere en makkelijke menu’s. Ik ben echt geen keukenprinses, maar met deze makkelijke recepten wordt koken steeds leuker. Helemaal omdat ik mijn doel iedere week dichterbij zag komen. Ik ben nu vier maanden bij The Better You bezig met PowerSlim en ik heb bijna mijn doel bereikt. -20 kilo in 4 maanden tijd, hoe geweldig is dat!Ik word door iedereen aangesproken dat ik er zo goed uitzie, en ik voel me natuurlijk ook veel fitter. Ik tennis wekelijks en dat gaat natuurlijk ook veel beter. En hoe leuk is het, dat ik weer echt leuke kleding kan dragen. Dat straal je dan ook uit. Ik kan het iedereen aanraden, met Mirjam Langelaar als coach is het fijn dat je iedere week je verhaal kan doen en feedback krijgt, maar ook om gemotiveerd te blijven. Er zijn natuurlijk best lastige momenten en verleidingen, maar Mirjam laat je inzien, dat je dat ook aan kan.

JA IK WIL OOK LEKKERDER IN MIJN VEL ZITTEN