Wat kost het?

Wat kost het?

De diëtistes van PowerSlim hebben speciaal voor jou een heerlijk assortiment van producten samengesteld. Stuk voor stuk lekkere en gangbare producten maar dan met een uitgebalanceerde samenstelling zodat je een normaal voedingspatroon kunt volgen, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit.

Het PowerSlim assortiment bestaat uit zo’n 150 lekkere producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Je kunt dus zo gewoon mogelijk blijven eten! Bijvoorbeeld een heerlijke pasta samen met het gezin of ’s avonds op de bank genieten van een lekkere snack.

PowerSlim kost per eetmoment ongeveer € 2,75. 

Het startpakket kost € 159,- en bevat o.a. diverse variatie verpakkingen, veel informatie en een heel mooi kookboek.

Bovendien krijgt iedere starter nu een PowerSlim planner cadeau,De ‘Mijn PowerSlim planner' is een agenda waarin je alles kwijt kunt wat voor jou belangrijk is, je afspraken, je lijstjes, notities en je aantekeningen. Het is een agenda, eetdagboek, weekschema en to-do lijst in één. Alles om je te ondersteunen bij het halen van jouw persoonlijke doel, de dagelijkse dingen én de grote doelen. Naast dat je in deze planner iedere dag kunt bijhouden wat je gegeten, gedronken en hoeveel je bewogen hebt vind je ook diverse tips die het afvallen net iets leuker en makkelijker maken. Het mooie van deze 'Mijn PowerSlim planner' is, dat je hem zelf naar wens kunt invullen: dat dient als een extra ondersteuning tijdens het afvallen.

 

 

JA IK WIL EEN GRATIS INTAKE EN EEN POWERSLIM PLANNER