PowerSlim

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden.

Tot voor kort dacht men dat minder calorieën eten de meest effectieve manier was om gewicht te verliezen. Maar het blijkt toch echt dat de beste manier is om minder koolhydraten te eten, in combinatie met meer eiwitten en weinig vetten. 

Met PowerSlim blijf je normaal eten. Het is geen crashdieet. Je eet niet minder, en je telt geen calorieën, maar je eet anders. Je eet 6 x op een dag. 3 Maaltijden en 3 tussendoortjes. In plaats van de normale boterham die je als ontbijt eet, eet je nu bijvoorbeeld een PowerSlim boterham met mager beleg, of met PowerSlim jam, of PowerSlim chocopasta, of -hagelslag, of -pindakaas. Of je eet een PowerSlim croissant, -havermout of -rijstepap, of een lekkere bak kwark met PowerSlim Muesli. Noem maar op. Het assortiment is zo groot, er zit voor iedereen wat bij. Voor de lunch geldt het zelfde en idem dito voor het avondeten. Met als uitzondering dat je in de avond ook mag kiezen voor alleen groenten en vlees of groenten en vis.

De tussendoortjes die er zijn, zijn ook talrijk; bijvoorbeeld een lekkere reep, of koekjes, een zakje chips, of een lekkere cappuccino of een koude drank. Ook hier geldt weer, het assortiment is zo uitgebreid. Kom eens vrijblijvend kijken of het wat voor jou is. 

PowerSlim heeft meer dan 150 verschillende producten dus er zit voor iedereen wat bij. Het is een heel makkelijk te volgen programma, je hoeft eigenlijk nergens over na te denken, PowerSlim heeft een kookboek met 14 weekmenu's en op de website van PowerSlim zijn heel veel recepten te vinden. 

Nog een voorwaarde voor succes:  het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. Als je veel onderweg bent, of wanneer je lunch mee wilt nemen naar je werk, met onregelmatige diensten; dit is allemaal geen probleem voor een PowerSlim dieet. 

Als coach ben ik er wekelijks voor jou, om jou te motiveren, te steunen en aan te moedigen. Als deskundige (gewichtsconsulent en lifecoach) kan ik je  advies en tips geven.  Ik heb het beste met je voor en wil net zo graag als jij zelf dat je weer een gezond gewicht krijgt. 

Schrijf je in voor een GRATIS intake, zodat we samen jouw persoonlijk plan kunnen bespreken.