Hoe houd ik dat vol tijdens de vakantie en ja ik wil toch ook BBQ-en! - Dag 5

Hoe houd ik dat vol tijdens de vakantie en ja ik wil toch ook BBQ-en!

De vakantie staat voor de deur en het is het mooie weer nodigt uit om heerlijk te BBQen. Hoe ga je daarmee om als niet aan wil komen?  

"Wat kan ik eten tijdens de vakantie toch genieten van een heerlijke BBQ en niet aankomen?"

In bijgaande brochure hebben we vakantietips over wat wel te eten en wat je beter kunt vermijden in populaire vakantielanden. Op deze manier kan je toch afvallen of je gewicht onder controle houden tijdens de vakantie. Verder gaan we ook in op BBQ nu het BBQ seizoen weer van start is gegaan. 

Klik hier voor de brochure

Omdat je geïnteresseerd bent in een gezonde levensstijl bieden we je tijdelijk Gratis een Lichaamssamenstelling Analyse aan! Deze kost normaal 59 Euro, maar is nu voor jou helemaal Gratis. Hierbij meten we niet alleen je gewicht, maar vooral ook je lichaamssamenstelling. Zo krijg je inzicht in de hoeveelheid Lichaamswater, Eiwitten, Mineralen en je Vetmassa. Daarnaast meten we ook nog je Spier- en Vetmassa, we doen een Obesitas check, Segmentale Spier Analyse en Segmentale Vet Analyse. Tenslotte bespreken we je doelstellingen en je resultaten en geven we je een persoonlijk advies. Als het klikt en je besluit over te gaan tot actie, dan doen we gelijk een intake. Gratis. 

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten of wil je nu voor eens en voor altijd naar een gezond gewicht en een voor jou passende levensstijl? Klik dan hier:

Gratis Lichaamssamenstelling Analyse / Intake