Opt-in pagina

Gratis E-book

Eindelijk Slank

Niet minder eten, maar anders eten!

Ontvang gratis E-book

 

Adinda -19 kilo

"Ik kon gelukkig gelijk terecht voor een intake (ja want wat in mn hoofd zit…..) op vrijdag en was overtuigd van haar (Mirjam) goede uitleg en vriendelijkheid dat ik gelijk op maandag begonnen ben. Ik heb dat weekend alles uit mn voorraad kast en koelkast gehaald en aan iemand gegeven die het heel goed kon gebruiken. Dan kan ik ook niet meer in de verleiding komen. Holymozes wat had ik veel verkeerde dingen in mn kast zeg. Ik ben groenten gaan kopen en wat denk je: ik had nu meer groenten in mn koelkast dan dat ik in een heel jaar gehad heb"

"GELOOF IN JEZELF, HOU VOL, JE KUNT HET"

 

Gratis E-book met 52 pagina's met de nieuwste inzichten over voeding en een gezonde levensstijl

  1. Wat zijn de gevolgen van overgewicht?
  2. Waar bestaat voeding uit?
  3. Vocht en alcohol
  4. Etiketten en misleidende verpakkingen
  5. Klassieke diëten en jojo-effect
  6. Val af, terwijl je er weinig moeite voor hoeft te doen

 

Gratis Download

"Je weet precies waar je aan toe bent, en wat en hoeveel je "mag" eten. Bovendien heb ik gedurende die paar weken geen moment honger gehad. Het idee dat je super gezond bezig bent is echt heerlijk"

 

 

"Ik verschuilde me achter het lekkere eten maar wilde gewoon weer mezelf zijn in een mooi strak jurkje. Met hulp van Mirjam ben ik in 10 weken 10,4 kg afgevallen"

 

Gratis Download

Waarom een gezonde levensstijl de Nummer 1 prioriteit van iedereen zou moeten zijn?

Gezondheid is ons grootste goed. Goed, gezond en goede producten eten in de juiste balans is noodzakelijk. Vaak is tijd een grote boosdoener en voor de meeste mensen ontbreekt ook de juiste kennis. Hoeveel tijd wordt er tijdens onze opvoeding en educatie gespendeerd aan voeding? Wist je dat zelfs tijdens een artsenopleiding verrassend weinig tijd aan voeding besteed wordt en dat terwijl goed eten zo enorm belangrijk is om gezond zijn, te blijven en je fijn te voelen. 

Iedereen kent de kreet wel "voorkomen is beter dan blussen". Dat is natuurlijk ook zo met je lijf. Wist je dat bijvoorbeeld ziektes als diabetes 2 en een hoge bloeddruk vaak voorkomen kunnen worden door gezonder te eten?  Veel ziektes zijn het gevolg van overgewicht. Te zwaar zijn beperkt je in heel veel dingen, zorgt ervoor dat je slechter in je vel zit en is ronduit ongezond. 

En dat is zonde, want wist je dat ook jij daar heel snel iets aan kan doen? 

Ik ben Mirjam Langelaar en ik hou heel erg van lekker eten en heb ontdekt hoe je zelfs nóg lekkerder kan eten met een gezonde levensstijl. Niet minder eten, maar anders eten. Jarenlang vocht ik tegen overgewicht en had geen tijd en kon de energie niet opbrengen om er wat aan te doen. Tegelijkertijd was ik altijd iemand "into food". Ik vond eten niet alleen lekker, maar was ook zeer geïnteresseerd in gezonde voeding en besloot naast mijn baan als directie secretaresse een opleiding als gewichtconsulente te gaan doen. Door deze opleiding zijn mijn ogen geopend en heb ik het roer drastisch omgegooid! Ik wilde nog meer kennis krijgen en ik wilde mijn kennis en ervaring delen met andere mensen en heb ik The Better You opgericht. Ik werd steeds enthousiaster, want ik merkte dat mijn aanpak goed werkte en mensen 5, 10, soms 30 kilo afvielen en gezonder gingen leven. Vervolgens heb ik ook andere trainingen gevolgd en heb ik inmiddels ook een opleiding orthomoleculaire voeding met succes afgerond. Hierdoor heb ik nog meer kennis opgebouwd en kan ik nog meer mensen helpen. Ook jou wil ik graag meer vertellen over gezonder leven en het bereiken van een gezond gewicht én het behouden ervan. 

Klik op de link rechtsonder als jij ook meer wilt weten over gezonde voeding en het bereiken én behouden van een gezond gewicht. 

Gratis E-book