Bedankt voor je aanvraag

Jouw E-book "Eindelijk Slank" is onderweg!

Dank je aanvraag voor het E-book "Eindelijk Slank". Binnen enkele minuten ontvang je het E-book in je mailbox, hou die dus goed in de gaten. Mocht je het E-book niet ontvangen hebben, check dan ook je spambox. Veel leesplezier!

 

Omdat je geïnteresseerd bent in een gezonde levensstijl bieden we je tijdelijk Gratis een Lichaamssamenstelling Analyse aan! We noemen dit ook wel de The Better You APK. Deze kost normaal 59 Euro, maar is nu voor jou helemaal Gratis. Hierbij meten we niet alleen je gewicht, maar vooral ook je lichaamssamenstelling. Zo krijg je inzicht in de hoeveelheid Lichaamswater, Eiwitten, Mineralen en je Vetmassa. Daarnaast meten we ook nog je Spier- en Vetmassa, we doen een Obesitas check, Segmentale Spier Analyse en Segmentale Vet Analyse. Tenslotte bespreken we je doelstellingen en je resultaten en geven we je een persoonlijk advies. Als het klikt en je besluit over te gaan tot actie, dan doen we gelijk een intake. Gratis. 

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten of wil je nu voor eens en voor altijd naar een gezond gewicht en een voor jou passende levensstijl? Klik dan hier:

Gratis Lichaamssamenstelling Analyse / Intake