Succesverhalen.

Annette
-20 kilo in 4 maanden tijd.

 

 

 

 

 

 

 

Na mijn zwangerschappen kreeg ik last van overgewicht. Bovendien kreeg ik last van een te traag werkende schildklier waardoor het extra lastig werd om weer terug op gewicht te komen. Ik wilde graag weer gezond en fit worden. Het kon zo niet langer.

Het moment dat de The Better You in Barendrecht met PowerSlim startte dacht ik: nu moet het gebeuren. Ik zag er heel erg tegen op. Ik houd erg van lekker eten, en een drankje op zijn tijd en dacht dat ik niets meer mocht. Het leek me heel lastig om met een druk leven, door werk en kinderen, me ook nog een bezig te moeten houden met een ander eetpatroon.

Hoe anders pakte dat uit. Ik voelde me al heel snel fitter, en ik hoefde nergens over te na te denken. Het is goed vol te houden door de grote variëteit aan producten, en het powerslim kookboek en de website helpen je met lekkere en makkelijke menu’s. Ik ben echt geen keukenprinses, maar met deze makkelijke recepten wordt koken steeds leuker. Helemaal omdat ik mijn doel iedere week dichterbij zag komen. Ik ben nu vier maanden bij The Better You bezig met PowerSlim en ik heb bijna mijn doel bereikt. -20 kilo in 4 maanden tijd, hoe geweldig is dat!Ik word door iedereen aangesproken dat ik er zo goed uitzie, en ik voel me natuurlijk ook veel fitter. Ik tennis wekelijks en dat gaat natuurlijk ook veel beter. En hoe leuk is het, dat ik weer echt leuke kleding kan dragen. Dat straal je dan ook uit. Ik kan het iedereen aanraden, met Mirjam Langelaar als coach is het fijn dat je iedere week je verhaal kan doen en feedback krijgt, maar ook om gemotiveerd te blijven. Er zijn natuurlijk best lastige momenten en verleidingen, maar Mirjam laat je inzien, dat je dat ook aan kan.

Hetty 
-13 kilo in 4 maanden tijd

 

Lees nu het verhaal van Hetty.
“Mijn hele leven ben ik al bezig met diëten. Ik viel altijd goed af, maar ik verviel na verloop van tijd toch weer in mijn oude gewoontes (emotie-eten), en kwam weer aan.
Daardoor had ik weinig zelfvertrouwen en wilde niet meer in de spiegel kijken of op de foto gaan.
In 2014 kreeg ik een gastric bypass operatie (maagverkleining) vanwege gezondheidsproblemen. Ik viel 28 kilo af, maar door diverse factoren bleef emotie eten een grote trigger.
Nadat ik weer 13 kilo was aangekomen en helemaal niet lekker in mijn vel zat, ging ik op zoek naar een oplossing en kwam uit bij de PowerSlim coach Mirjam van The Better You.
Ze gaf mij een goede uitleg en ik ging enthousiast naar huis met een starterspakket.
Ik ben vol overgave gestart en zag met elk weegmoment mijn gewicht zakken. Bij vragen of wanneer ik een dip had kon ik altijd bij Mirjamterecht. Ik kon dag en nacht appen.
Ik kreeg van haar ook 2 maanden sporten cadeau; ik ben dit gaan doen ondanks dat ik sporten verschrikkelijk vond.
Het was heerlijk en in combinatie met de PowerSlim producten boekte ik resultaat. Vooral de producten zorgden voor voldoende variatie.
Inmiddels heb ik mijn doel behaald en weeg ik weer hetzelfde als na mijn gastric bypass operatie.
Ik heb geleerd om lekker en gezond te koken en probeer dit nu met mijn coach en met behulp van t balans programma vast te houden
Hetty Lookers