PowerSlim

PowerSlim

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden.

Zij hebben dit ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. 

De beslissing om te gaan afvallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop investeren in een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

Tot voor kort dacht men dat minder calorieën eten de meest effectieve manier was om gewicht te verliezen. Maar het blijkt toch echt dat de beste manier is om minder koolhydraten te eten, in combinatie met meer eiwitten en weinig vetten. 

PowerSlim heeft meer dan 140 verschillende producten dus er zit voor iedereen wat bij. Het is een heel makkelijk te volgen programma, je hoeft eigenlijk nergens over na te denken, PowerSlim heeft een kookboek met 14 weekmenu's en op de website van PowerSlim zijn heel veel recepten te vinden. 

Nog een voorwaarde voor succes: we hebben het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. Als je veel onderweg bent, of wanneer je lunch mee wilt nemen naar je werk, met onregelmatige diensten; dit is allemaal geen probleem voor een PowerSlim dieet. 

Als coach ben ik er wekelijks voor jou, om jou te motiveren, te steunen en aan te moedigen. Als deskundige (gewichtsconsulente en lifecoach) kan ik je  advies en tips geven.  

Schrijf je in voor een GRATIS intake, zodat we samen jouw persoonlijk plan kunnen bespreken.