The Better You Zwijndrecht

The Better You Zwijndrecht - Coach Lian Versluis

Sinds januari 2020 heeft The Better You er een nieuwe vestiging bij. Lian Versluis is de voedingscoach van deze vestiging. Lees hieronder haar verhaal.

"In mei 2019 vertelde Mirjam mij dat ze een nieuwe weegschaal had gekocht, en ze vroeg of ik interesse had in een bodyanalyse. Dat was een confronterend moment. Ik woog 6 kilo meer dan op mijn weegschaal thuis. Toch dacht ik nog "ja dat zal wel", maar na zelf een nieuwe weegschaal gekocht te hebben, bleek het helaas de naakte waarheid te zijn. Ik ben toen a la minute begonnen met het PowerSlim programma bij Mirjam. Ik vond het reuzespannend.

Ik had nog nooit gelijnd en ik dacht dat ik wel gezond at (zonder pakjes en zakjes). De kilo's vlogen er af, echt onvoorstelbaar wat was ik blij. Overal werd ik slanker, maar vooral bij mij buik. Binnen 10 weken was ik 10 kilo kwijt, en ik voelde me veel fitter.

De balansfase vond ik ook een uitdaging. Zou ik wel op gewicht blijven? Maar tot vandaag de dag ben in nog steeds op gewicht. Ik weet inmiddels gezondere en betere keuzes te maken waardoor ik echt af en toe lekker kan snoepen maar ook de balans weet te houden.

Inmiddels ben ik zo enthousiast over PowerSlim dat toen Mirjam mij vroeg of interesse had om voedingscoach bij The Better You Zwijndrecht te worden, ik direct JA zei. En wat vind ik het leuk om ook jou te begeleiden naar een gezond gewicht.  

Ik vertel je er graag meer over tijdens de vrijblijvende gratis (FaceTime) intake 

De studio in Zwijndrecht is gevestigd in het Topspin Centre aan de Winkelhaak 11 in Zwijndrecht. Hier is het makkelijk parkeren. Ook makkelijk te bereiken vanuit omliggende plaatsen. Het TopSpin Centre ligt vlak naast de snelweg A15/A16 afslag Hendrik Ido Ambacht. 

Samen kunnen wij het aan! Kom eens kijken of het klikt.

 

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende gratis intake en ontvang een PowerSlim planner. 

KLIK HIER
VRIJBLIJVENDE GRATIS (FaceTime) INTAKE