SAMEN GAAN WE ERVOOR!

START HET JAAR GOED MET POWERSLIM

En krijg het lichaam dat jij verdient!

Wil jij graag afvallen en heb je alles al geprobeerd? Als PowerSlim voedingscoach kan ik jou daarbij helpen. 

Met behulp van PowerSlim zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl. Samen gaan we voor een gezonxe start.

PowerSlim is een afslankprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering van je levensstijl. 

Wekelijks bespreken we uitgebreid je vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PowerSlim programma. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker.

Na het bereiken van jouw streefgewicht blijf je nog een jaar lang onder mijn persoonljke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

De voordelen van PowerSlim:

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Persoonlijke begeleiding
  • Lekkere en verantwoorde producten
  • Een gezond eetpatroon dat je kunt volhouden
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa
  • Geen jo-jo effect

SAMEN GAAN WE ERVOOR!

Even voorstellen: Ursula Kraaijvanger (Zwijndrecht) en Mirjam Langelaar (Barendrecht)

Hi, wij zijn Ursula Kraaijvanger en Mirjam Langelaar. Dagelijks zien wij in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma helpen wij jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. En daarbij blijven wij je begeleiden, om je te  helpen jouw gewenste gewicht en jouw nieuwe energie ook daadwerkelijk te behouden. 

Ben jij ook klaar voor een verandering?

Samen kijken we graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Klik hier