Hoe werkt het?

PowerSlim betekent niet minder eten, maar ánders eten!

Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag.

Van afvallen…

In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment. Dat begint met een ontbijt, je kunt kiezen uit verschillende PowerSlim producten brood, muesli, havermout, crackers, pannenkoekjes. Daarna neem je een tussendoortje, dat kan een reep zijn, maar ook warme of een koude drank, een hartige snack een koekje. Dan is het tijd voor de lunch, ook hier weer keuze uit talloze producten, je kunt een salade maken, een broodje nemen of een wrap een omelet, er is teveel om allemaal op te noemen. Vervolgens neem je weer een tussendoortje. Bij de avondmaaltijd heb je weer volop keuze, rijst, pasta, pizza, aardappelpuree, omelet of lasagne. Ook kun je een maaltijd kiezen met alleen vlees/vis en groente. Tenslotte is er in de avond ook nog plaats voor een tussendoortje. Dat kan een warme drank zijn, zoals cappuccino of een chocolademelk. Maar misschien heb je wel meer trek in een zakje chips. Met PowerSlim is het allemaal mogelijk. 

Bovendien staan er volop recepten op de website van PowerSlim.  In deze eerste fase blijf je totdat je 80% van je gewenste gewicht hebt behaald. 

Via de overgangsfase…

In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten.

Naar een stabiel en vitaal leven…

Ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim of van PowerSlim Balance. 

JA IK WIL EEN GRATIS INTAKE