Zien is geloven

Workshop – Zien is geloven

Via mijn Facebookpagina  The Better You, kreeg ik heel veel enthousiaste reacties van mensen over mijn maaltijden die ik daar liet zien.

Uit verhalen om me heen begreep ik dat mensen het moeilijk vinden om lekker en gezonde maatlijden te bereiden. Zien is geloven, dacht ik daarom ben ik workshops gaan geven. Groepjes van maximaal 10 man kunnen in een ongedwongen sfeer, letterlijk en figuurlijk proeven hoe lekker gezond eten is. Het is echt een bijzondere ervaring.

Ik geef de workshops in Barendrecht in mijn praktijk, je kunt makkelijk parkeren en ik ben ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Je hoeft niets mee te nemen, alles is voorradig. Ik heb alle boodschappen gedaan, een aantal recepten bedacht, ik zal eerst een inleidend praatje houden en daarna gaan we met zijn allen aan de slag. Natuurlijk kun je zelf alles proeven wat er is gemaakt en je gaat weg met een aantal recepten en een ervaring rijker zodat je zelf direct aan de slag kan.

Iedereen is enthousiast omdat ze met eigen ogen zien hoe je met weinig ingrediënten zelf een heerlijke gezonde maaltijd kunt bereiden die in de smaak zal vallen bij het hele gezin.

De workshops zijn een leerzame aanvulling op de consulten, maar kunnen ook los geboekt worden. Je kunt je alleen aanmelden of met een groepje. Via mijn Facebookpagina organiseer ik regelmatig een workshop avond. Je kunt je daar inschrijven, maar je kunt je natuurlijk ook via de contact knop aanmelden.