Lekker, gezond en makkelijk

Weekmenu’s

Ik help je met uitgebalanceerde en gevarieerde weekmenu’s. Deze menu’s helpen je bij het afvallen en zijn onderdeel van het traject.

Uiterst gemakkelijk, lekker en gezond.

Uit ervaring weet ik dat het lastig is af te vallen en lekker en gezond te blijven eten. Andere afslankmethodes laten vaak rare menu’s zien met combinaties die echt niet aantrekkelijk en lekker zijn. Zoals een sausje van smeerkaas over kip? Dat noem ik echt verpesten van een product. Je kunt beter een mooie kip kopen bij een boer of poelier of een mooi stuk scharrelkip en daar wat extra geld aan uitgeven, dan van smeerkaas een saus te maken. Een goed product heeft geen saus van smeerkaas nodig.

Ik kan bewijzen dat met eerlijke mooie producten eenvoudige en heerlijke, gezonde maaltijden te maken zijn. En dit kan ook gewoon in de supermarkt gekocht worden, alle supermarkten hebben tegenwoordig prima versproducten en de keuze om voor biologisch te kiezen.

Mijn weekmenu’s zijn zorgvuldig samengesteld en per volwassene berekend op de juiste samenstelling van eiwitten, vetten, vezels en koolhydraten. Alles volgens de richtlijnen van het voedingscentrum, uit de bekende Schijf van Vijf. Ik houd rekening met de energiebehoefte die in jouw afslankprogramma past. De rest van het gezin neemt gewoon een opscheplepel of 2 meer. Of eet een (ander) dessert.

Bij het programma hoort een uitgebreid weekmenu, met een boodschappenlijstje met alle ingrediënten.

Een extra lekkere maaltijd of snack voor in het weekend.

Iedereen uit het gezin kan mee-eten, de recepten zijn niet ingewikkeld maar makkelijk te bereiden voor de hele week.

Wil je overtuigd worden: meld je aan voor een Workshop, dan kun je het met eigen ogen zien.