Je hoeft het niet alleen te doen

Coaching - Je hoeft het niet alleen te doen

AFVALLEN hoef je niet alleen te doen.

De deelnemers van the voice of Holland waren al getalenteerd toen ze zich aanmeldden, door coaching zijn het topartiesten in wording. Dit hadden ze waarschijnlijk niet kunnen bereiken zonder Guus of Waylon.

Door coaching bereik je meer. Ik motiveer je, stimuleer je, ik geef je net dat stukje kennis en bewustzijn zodat jij je doel kunt bereiken. Ik help je de knelpunten te herkennen, ik moedig je aan wanneer je dreigt op te geven, ik ben er voor je om je verhaal te kunnen doen. Ik laat je je sterke kanten ontdekken. Pieker niet langer en denk dat je het alleen kunt, maar meld je nu aan. Ik ben er voor je.

Het intake gesprek is gratis. Ik ben er voor iedereen. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig. Tijdens dit  intake gesprek noteer ik gegevens over je thuissituatie, je levensstijl, je eetgewoonten, je achtergrond, je wensen en je doelen. Spreekt jou dit aan? Samen bekijken we hoe we je doel kunnen realiseren.

Daarna komen er afhankelijk van je behoeftes en wensen een aantal vervolggesprekken waarin ik je zal coachen en motiveren om het door ons samen vastgestelde doel te  bereiken. Ik stel uitgebalanceerde weekmenu’s voor je op naar jouw behoefte.

Op den duur zal je zien dat coaching minder vaak nodig is en dat je je eigen weg kunt gaan Je hebt the Better You gevonden.

Tenslotte aan het eind van het behandelplan hebben we een eindgesprek, waar we je eventuele verdere wensen bespreken. Wil je nog weegmomenten invoeren, wil je nog een evaluatie na een bepaalde periode, wil je nog coaching tijdens deze stabilisatieperiode, heb je behoefte aan maandmenu’s? Alles is bespreekbaar. Veel mensen kiezen voor een jaarlijkse check-up.

Deze consulten kunnen worden vergoed door uw aanvullende zorgverzekering. Afhankelijk van uw verzekering kunt u op deze website zien wat u vergoed krijgt. Gemiddeld is dat € 100, maar er zijn ook zorgverzekeraars die tot € 500 vergoeden. Dit varieert. Omdat de vergoeding vanuit de aanvullende verzekering is gaat dit niet ten koste van de no claim.

Neem gerust contact met mij op.