Over The Better You – The secret of your success

Over The Better You
The secret of your success

The Better You is ontstaan door mijn persoonlijke ervaring.

Als werkende moeder met kinderen, partner en een leuk sociaal leven ontbrak het me steeds vaker aan energie om na het werk nog lang in de keuken te staan om gezonde maaltijden te bereiden. Het abonnement aan de sportschool zag ik alleen maar voorbijkomen op mijn bankafschriften.

Terwijl ik tot niet eens zo lang geleden eigenlijk nog alles kon eten, merkte ik nu steeds meer, dat ik niet meer tegen al het eten kon dat ik graag at, zelfs de mariakaakjes ’s avonds bij de thee, vielen als een steen op mijn maag. En het duurde dagen voordat mijn buik weer een beetje fijn voelde.

Ik kreeg steeds vaker hoofdpijn, en van zoetigheid merkte ik dat mijn huid er grauw uit ging zien, bovendien werd ik er zo ontzettend moe van.

Natuurlijk kwam ik hier niet van de een op de andere dag achter, ik heb hulp en advies gekregen van een acupuncturist die me ook adviseerde een voedingsdagboek bij te houden, zodat ik kon zien, wanneer ik waar last van kreeg. Ook ben ik naar een orthomoleculair geneeskundige gegaan, die constateerde dat er inmiddels behoorlijk wat aan mijn darmen mankeerde. Virussen en schimmels hadden vat op mij gekregen en daardoor reageerde mijn lijf overgevoelig op veel voeding. Gelukkig ben ik weer gezond geworden en werd het zaak gezond te blijven.

Ik had me inmiddels zo in voeding verdiept, en ik vond dat zo interessant dat ik de opleiding ben gaan volgen tot gewichtsconsultent. Ik heb mijn diploma gehaald, en me ingeschreven bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulten (BGN) en me ingeschreven bij de KvK.

The Better You is een feit.

Als jij je herkent in dit verhaal kan ik er voor je zijn.

Bel me voor een GRATIS intakegesprek. Naar aanleiding van dit gesprek kunt u bepalen of u samen met mij uw persoonlijke doel wilt gaan bereiken.

Wilt u dit traject met mij aangaan dan maken we afspraak voor een Adviesgesprek, waarna ik een persoonlijk behandelplan voor u maak. Laat uw gegevens achter bij contact.